Pikavippi 200e

Pikavippi 200e (2019) – Ota 200€ Vippi

Kiinnostaako 200 euron laina edullisella hinnalla ja hyvillä ehdoilla? Jos näin on tilanne, niin kurkkaappa ainakin nämä seuraavat lainavaihtoehdot ja katso mikä niistä sopisi kaikkein parhaiten omaan tilanteeseesi.

Paras Pikavippi 200e

Hyvänä uutisena voidaan pitää sitä, että 200 euron vippi ei tule maksamaan kovin paljoa, jos sen ottaa viisaita kriteereitä käyttäen. Moni laina on edullisempi nykyisin ja tämän takia myös pieni pikavippi on mahdollista ottaa hinnalla joka ei kukkarossa pahemmin tunnu.

Mahdollista voi kuitenkin myös olla, että 200e pikavippi tulee otettua kovemmalla hinnalla kuin olisi tarkoitus. Tämä riski on kuitenkin olennaisesti pienempi nykyisin, sillä korkokatto kaikissa netissä olevissa lainoissa on aika tiukka varsinkin pienien lainojen suhteen. 200e vippi ei saakkaan sisältää korkoa, joka ylittäisi 20% vuositasolla.

Tämä ei ihan koko totuutta kuitenkaan kerro, koska lain mukaan on sallittua periä jonkin verran ”kohtuullisia” lainanhoitokuluja koron lisäksi. Vaikka tämä on rajoitettu 150 euroon vuodessa, niin tätä kautta on mahdollistä että juuri tälläinen pieni 200e laina nousee hinnaltaan aika paljon hintavammaksi kuin muutoin se olisi.

Erityisesti pienien lainojen kanssa joutuukin keskimäärin olemaan kaikkein tarkin siitä, että miten noita hoitokuluja laskutetaan. Korko on jotakuinkin kaikissa näissä lainoissa sama, mutta tässä hintaeroa voi tulla enemmän.

Lainaa 200e Edullisesti

Lainanhoitokuluja voidaan veloittaa eri tavoin, ja se miten tämä vaikuttaa kokonaishintaan riippuu myöskin siitä, että miten maksat lainan tai vipin takaisin. Pikalainassa jossa maksuaikaa on vain hyvin vähän, voi tämä kustannus olla pieni jos se tulee ajan kanssa esimerkiksi kuukausien mukaan, mutta olla paljon kovempi jos lainapaikka esimerkiksi veloittaa enemmän lainan nostamisesta.

Yleensä vuoden maksuajalla hinnat ovat aika samoja, mutta varsinkin tätä lyhyemmissä lainoissa eroja voi tulla paljon. Kaksi asiaa on tällöin tärkeää ottaa huomioon:

  1. Paljonko lainassa on muita kuluja kuin korko?
  2. Miten nämä laskutetaan ja millä ajanjaksolla?

Useimmiten tilanne etenee siten, että syntyy jonkinlainen kulu kun nostat lainaa käyttöösi erityisesti joustoluottojen kanssa. Tämän jälkeen voi olla jonkinlainen tilinhoitopalkkio, jota sitten veloitetaan kerran kuukaudessa kunnes laina on maksettu takaisin.

Lyhyellä maksuajalla haluaisit pienen aloituskustannuksen, vaikka kuukausihinta olisi suurempi. Hieman pidemmällä tilanne voi olla päinvastoin. Se mikä on paras vaihtoehto riippuukin aika paljon eri lainamestojen hinnoittelutavasta ja maksuajasta minkä pikavipille haluat.

Listaamistamme lainoista löytyy monia suosikkeja, ja sellaisia lainoja jotka koemme toimiviksi ainakin tietyissä tilanteissa. Siltikin koska jokaisella on usein joitakin yksilöllisiä tarpeita, emme ole voineet suositella aina välttämättä lainaa joka sopii juuri siihen tilanteeseen missä itse olet.

Kannattaa siis pitää pää mukana pelissä kun katselet listaamiamme lainoja, ja miettiä myös itse mikä niistä kannattaa ottaa. Tämä on sellainen vinkki, että se ei ainakaan koskaan ole mielestämme huono idea!