Pikavippi 12kk Maksuajalla

Pikavippi 12kk Maksuajalla (2019)

Myös pikalainoissa on mahdollista ottaa pidempiä maksuaikoja, ja vuoden maksuaika on yksi joka on vielä aika helppo myös pienempään vippiin saada. Tietyissä tilanteissa myös pidempiä aikoja on tarjolla, ja jos haet pikavippiä pitkällä maksuajalla, kannattaa katse suunnata mm. seuraavien lainojen suuntaan.

Pikavippi vuoden maksuajalla

Pikalainoissa maksuajat ovat pidentyneet ajan kuluessa, ja tätä nykyään monet näistä laina-ajoista ovat jo erittäin pitkiä. Vuoden laina-aika ei ole harvinainen, ja varsinkin loppuvuodesta 2019 tapahtuneen lakimuutoksen jälkeen monissa vipeissä on tullut entistä helpommaksi saada siihen maksuaikaa enemmän.

Luottojen kautta voi hakija myöskin löytää lainoja, joissa kohdistuu ehtoja joiden takia niissä yli vuoden maksuaika voi tietyissä tilanteissa olla mahdollista. Näitä kautta voi tietyissä tapauksissa pienissäkin vipeissä olla pitkiä maksuaikoja, mutta aina näin ei ole ja ehdot eri luottojen välillä vaihtelevat ehkä jopa enemmän kuin pikavipeissä.

Laina-ajan valinta ja löytäminen

Pikavipeissä sopivan laina-ajan löytäminen on tietyssä mielessä helpompaa, sillä lainoissa se määritetään etukäteen ja usein ilmoitetaan aika selkeästi. Toiselta puolelta taas sitten miinuksena tulee se, että tämä vaihtelee eri lainojen kesken ja usein on tekijä jota ei voi muokata. Esimerkkinä lainapaikka A tarjoaa pikavippiä 12kk maksuajalla, kun taas toisessa kaikissa vipeissä laina-aika saattaa olla vain 3 kuukautta.

Vippi Vuoden Maksuajalla

Joustoluottojen kanssa muutoksia voi saada aikaan, mutta tällöinkin usein tulee jonkinlainen raja vastaan eri firmoissa. Tällöin rajoitus koskee enemmän sitä summaa, mikä on asetettu lainan minimilyhennykseksi.

Joustoluotoissa asia pelaa useimmiten siten, että lainassa on tietty summa jonka verran sinun pitäisi sitä maksaa takaisin vähintään jokaisena kuukautena. Sen lisäksi sinulla yleisesti on kuitenkin mahdollisuus tehdä suurempia lyhennyksiä aina kun haluat, ja tämän takia tälläinen laina on myöskin mahdollista maksaa takaisin nopeammin.

Eroja voi kuitenkin olla paljon siinä, että mikä tämä pienin rahamäärä joka kuukausitasolla pitäisi takaisin maksaa. Se voi olla kiinteä summa, kuten vähintään 50 euroa, tai sitten se on prosenttuaalinen määrä lainan avoimesta summasta. Riippuen pikavipin koosta ja näistä ehdoista, voi vippi vuoden maksuajalla olla mahdollista saada, tai sitten se ei ole.

Tässä mielessä luoton ottaminen pikalainan sijasta on hieman hankalampi asia, sillä sinun pitää jossakin määrin tätä asiaa pohtia. Muutoin kuitenkin tarjolla on enemmän joustoluottoja, ja niiden kautta on useampia vaihtoehtoja ottaa pikalaina 12kk maksuajalla kuin mitä vippien kautta nykyään suoraan on.