Halvin Pikavippi

Halvin Pikavippi (2019)

Edullisia pikavippejä haluavien kannattaa katsoa näitä seuraavia suosittuja vippejä, joita voit hakea suoraan verkosta hyvin nopeasti edullisella korolla.

Pikavippien hinnoissa on tapahtunut vahva muutos tämän vuoden aikana, sillä syyskuussa 2019 voimaan tullut uusi laki on määrännyt, että pikavippien korko ei saa olla suurempi kuin 20 % vuositasolla.

Lisäksi saa kuitenkin lainaajilta laskuttaa jonkin verran muita kustannuksia lainasta, mutta näidenkin yhteissumma ei saisi olla yli 150 euroa vuotta kohden. Riippuen siitä että minkä kokoisesta lainasta puhutaan ja millaista laina-aikaa sille ollaan ottamassa, voi tämä lisäkustannus tehdä suurenkin eron lainan kokonaishintaan.

Pikalaina pitkällä maksuajalla on osittain nykyään pakolla suositumpi kuin aikaisemmat lainat, sillä tätä kautta osa lainapaikoista yrittää parantaa tuottoaan mitä he saavat näistä lainoista. Voikin siis olla sellainen tilanne, että pikavippi 1kk maksuajalla voi olla vaikea saada, ja vuoden maksuaika saattaa nykyään jo tietyissä paikoissa olla jopa se oletus.

Edullisin Pikalaina 2019

Lisäksi koska tämä lainan korko on nykyään näin tiukasti alas painettu, ei korko usein ole pikavipeissä enään erilainen. Se on jotakuinkin aina tuo lain asettama katto eli 20 prosenttia vuodessa.

Eroja hinnoissa voi kuitenkin tulla enemmän tuon toisen kohdan kautta, eli miten paljon muita kustannuksia lainasta otetaan. Tämäkin on usein asetettu siten, että se nousee ainakin hyvin lähelle tuota suurinta mahdollista määrää per vuosi.

Tämän takia moni vippi on nykyään hinnaltaan hyvin lähellä toisiaan, ja tämän takia myös kannattaa monissa tilanteissa ehkä usein miettiä myös sitä, että kannattaako lainaa valita eri seikkojen perusteella.

Jos kuitenkin haluaa saada kaikkein halvimman vipin, niin tällöin yksi keino voi myöskin olla katsoa millä laina-ajalla ja hinnoitteluperiaatteella lainaa on mahdollista saada.

Pikavippien Hinnat

Vaikka korko voi olla sama, ja joskus myös se miten lainan lisäkustannukset tulevat, ei tämä tarkoita välttämättä että lainan kokonaishinta on aina ihan sama.

Jos esimerkiksi pystyt maksamaan toisessa lainapaikassa lainan takaisin nopeammin, niin on mahdollista että sen hinta tulee lopulta edullisemmaksi. Toisaalta taas lisäkustannukset voivat syntyä eri aikoihin, ja tätä kautta toinen laina voi tulla halvemmaksi ihan tätä kautta.

Jos vertailuissa on vain pikavipit vuoden maksuajalla, niin todennäköistä on että useissa tilanteissa niiden hinnaksi tulee hyvin samanlainen lukema. Muutoin jos maksuaika on eri, voi eroja syntyä, joskin useimpien pikavippien kokoluokissa nämä ovat tänään aika pieniä.

Halvimman pikavipin sijasta voikin olla nykyään erityisen edullista hakea lainaa jossa muut ehdot ovat itselleen parhaiten sopivia. Tämä toimii erityisen vahvasti juuri pikalainojen kanssa, jossa lainaa ei oteta kovin paljoa kerralla.