Pikavippi Pitkällä Maksuajalla

Pikavippi Pitkällä Maksuajalla (2019)

Pikalainat pitkällä maksuajalla tarjoavat mahdollisuuksia tehdä lainaamisesta ja sen takaisinmaksamisesta helpompaa. Nykyään kun korot ovat lain myötä pakotettu myös pienemmäksi, ei pienehkö vippi pitkällä maksuajalla edes maksa kovin paljoa.

Tässä joitakin ehdotuksia pikalainoista, joita voi suositella kun tarve on kohdallesi tullut.

Parhaat Pikalainat Pitkällä Maksuajalla

Useimmissa tapauksissa ihmiset hakevat usein pikavippejä sillä ajatuksella, että he myöskin maksavat tämän otetun lainan takaisin melko nopeasti. Tietyissä tilanteissa voi kuitenkin olla iso etu jo siitä, että on ylipäätänsä sellainen mahdollisuus jonka kautta voi maksaa lainaa takaisin myös hitaammin. Ja tällöin pikavipit pitkällä maksuajalla voi olla erittäin tärkeitä lainoja.

Osittain tietty osa uudistuneista nettivipeistä nykyään vaatii jopa pidemmän maksuajan ottamista, sillä muuten tuotto lainasta jäisi liian pieneksi johtuen pakotetuista pienistä koroista. Tämän takia juuri nyt on yksi helpoimmista hetkistä hakea ja löytää tälläinen vippi missä maksuaikaa todellakin sitten on.

Jos haetaan pikavippiä jossa on paljon laina-aikaa, niin muutoin se ei yleensä paljoa eroa siitä kuin jos haettaisiin enemmän sellainen tavanomainen vippi. Valinnassa kannattaa kuitenkin jossakin määrin katsoa enemmän lainan hintaa, tosin tämäkin on pienempi asia nykyään kuin aikaisemmin.

Yleisesti lähes kaikki pikalainat pitkällä maksuajalla nimittäin laskuttavat lainasta nykyään sitä lain sallimaa maksimimäärää, joka on noin 20 % korkoa vuodessa. Lisäksi saattaa kuitenkin tulla tiettyjä muita sallittuja kuluja, joiden suuruus voi enemmän vaihdella.

Näiden suuruus saa lain mukaan olla maksimissaan 150 euroa vuotta kohden, mutta muuten se miten tämä muodostuu saattaa vaihdella. Jos tarkoitus onkin ottaa pikavippi alle vuoden maksuajalla, voi näiden syntyminen vaikuttaa siihen mistä saa kaikkein edullisimman pikalainan pitkällä maksuajalla.

Vippi Pitkällä Maksuajalla 2019

Jossakin määrin vaikutusta luo toki se, että miten suuresta vipistä puhutaan kun pohdit lainan ottamista. Suurempien pikavippien kohdalla erot voivat tulla isommaksi, kun taas pienen lainan kanssa ne voivat olla pienempiä.

Nykyään kannattaa olla erityisen tarkkana tuon lisäkustannusten kanssa, sillä monissa pienissäkin vipeissä niitä käytetään lisätulojen saamiseen. 150€ lisäkustannus vuotta kohti voi olla melko iso hinta jos laina on pieni. Tämän takia tässä kohtaa nykyään kannattaa olla erityisen tarkkana.

Tätä lukuunottamatta niin moni asia näissä lainoissa on nykyään säädelty lain termien mukaisesti, että erot eri lainapaikkojen välillä ovat useimmissa tapauksissa aika pieniä. Tämän takia erojen selvittäminen ei usein myöskään vaadi kovin paljoa aikaa, ja tekee tässä mielessä myöskin sen lainan ottamisesta helpompaa kuin se on ollut aikaisemmin.

Tarkoituksenamme on ollut tehdä helpoksi löytää hyviä pikavippejä pitkällä maksuajalla, ja toivomme että tämä artikkeli ja vertailu myöskin auttaa sinua päätöksen tekemisessä. Lisää lainoja saattaa myös tulla kun lain uudet määräykset saadaan paremmin selvitettyä, joten uusia tuotteita ja ideoita saattaa tulla tulevien kuukausienkin aikana. Pidä siis tämä sivusto mielessäsi, jos haluat lukea uusista lainoista ja löytää niitä parhaita lainoja tilanteesi huomioon ottaen.