Pikavippi 50e

Pikavippi 50e (2019) – Ota 50€ Vippi

Paras pikavippi 50e on sellainen laina, joka sopii tarpeiisi. Tässä on joitakin suosikkejamme, ja listalta löydät lainoja jotka sopivat erilaisiin tilanteisiin. Tämän takia listan ykkönen ei välttämättä ole paras sinulle, mutta toisella joka on eri tilanteessa se voi olla.

 

Pikavippi 50e

50 euron vippi on aika pieni laina, ja usein niin pieni että sen saaminen on myöskin hieman hankalampaa. Suoranaisesti sitä ei aina kuvittelisi että asia on näin, mutta koska kaiken kokoisissa vipeissä tulee jonkin verran tekemistä, ei kovin moni lainapaikka mielellään tarjoa näitä kaikkein pienimpiä vippejä. 50e vippi on monessa paikassa pienempi kuin pienin saatavilla oleva laina, minkä takia sitä ei ole mahdollista saada niin monesta paikasta kuin 100 euron lainaa.

On kuitenkin olemassa yleisesti 2 tapaa lainata 50e laina. Toinen on ottaa se pikalainana kuten pikavippinä. Toinen taas ottaa se luottona. Kummallakin keinolla on omat etunsa, ja sinällään se valinta näiden väliltä ei riipuu niinkään mistään yleisestä asiasta. Usein jos rahatilanne on parempi, on helpompi ja parempi ottaa ehkä se 50€ luotto. Toisaalta jos tahtoo saada rahat helpoiten, niin 50e pikavippi tai muu vastaava laina voi olla parempi.

50e pikalaina

Pikalainan suurin etu on se, että se on helpompi saada kuin luotto. Kuitenkin tämä ei päde ihan samalla tavalla 50e vipin kanssa, sillä niitä ei tarjota kovin monessa paikkaa. Tällöin on joko mahdollisuus suosiolla ottaa 100 euron vippi, tai sitten yrittää saada jostain se tasan 50€ laina.

Jos tahtoo päästä kaikkein helpommalla, niin paras keino on usein ottaa 100e pikavippi, mutta ilman korkoa. Näitä korottomia lainoja on aika monta tarjolla, ja niiden kautta on usein helpoin saada 50 euron vippi ja samalla saada se vielä ilmaiseksi. Tällöin sitten käytät lainatusta summasta vain sen mitä tarvitset, ja maksat lopuilla takaisin laskun tullessa kotiisi. Ainoa suoranainen ongelma tässä onkin se, että koroton pikavippi pitää maksaa aina takaisin nopeasti, yleensä kuukauden aikana. Tämä ei onneksi kovin usein ole ongelma jos puhutaan vain 50e lainasta, joten tässä kohtaa se ei onneksi ole iso rasite.

Mahdollista on myös ottaa korollinen 100e vippi ja käyttää siitä vain osa, ja tavallaan tämä on helpompi keino kuin 50e luotto. Kuitenkin ilmaisia lainoja on niin paljon nykyisin, että harvoin on tilanteita joissa niitä kannattaisi erikseen säästellä.

50e laina heti luottona

Luotot, yleensä joustoluotto on sitten toinen keino jota kautta voi saada juuri sen 50€ lainan jos niin tahtoo. Tämä on paperilla usein se kätevin keino se lainata, mutta luotoissa, varsinkin pienissä sellaisissa on usein kaksi aika isoa pulmaa.

Toinen on se, että luotoissa on usein nostokulu, joka tulee hintaan heti kun nostat lainan. Tämä on usein aika iso summa verrattuna korkoon, ja tämän takia lyhyet maksuajat tulevat usein kalliimmaksi luottojen kanssa kuin pikavippinä. Joitakin luottoja on mahdollista ilman nostokulua saada, joten tämä on aika ehdoton valinta jos lähdet tätä kautta pientä lainaa ottamaan.

Toinen miinus on sitten se, että luottoja hakiessa et voi valita suoraan paljonko lainaa otat. Koska ne toimivat hyvin samalla tapaa kuin luottokortit, otetaan niihin aina jokin luottoraja niitä hakiessa. Ja usein sen koko on noin 2000 euron luokkaa. Tämä taas sitten aiheuttaa sen, että luottoa ei ole niin helppoa saada kuin pieni pikavippi on. Tässä mielessä 50 euron pikavippi onkin keskimäärin paljon helpompi saada kuin luottona samanlainen laina.