Pikalaina 6kk

Pikalaina 6kk (2019)

Pikavippi 6 kuukauden maksuajalla tarjoaa usein sopivan vaihtoehdon, jossa yhdistyy laina pienellä kuukausierällä ilman että sen hinta on kuitenkaan kovin kallis.

Tarjolla tämänlaisia lainoja on tänäpäivänä aika monesta eri lainapalvelusta. Tässä muutamia erittäin suosittuja ja laadukkaita:

Pikavippi 6kk Maksuajalla

Pitkään oli tapana, että pikavipeissä ei oikein pystynyt maksuaikaa säätelemään, vaan se oli usein määrätty tietyn vippimestan kesken. Tämän takia usein myös nämä vaihtoehdot olivat joitakin tiettyjä ”tasakuukausia”, joista tavallisia olivat erityisesti 3 kuukautta, puoli vuotta tai sitten tasan vuosi.

Valinnan varaa tarkemmin ei usein ollut, ja tämän vuoksi joutui tekemään jonkinlaisia päätöksiä siitä että miten oli mahdollista tehdä mutoksia asian suhteen. Usein joutuikin vain etsimään suoraan niitä lainapaikkoja, joissa maksuaika oli sitä mitä itse halusi tai tarjottu aika oli ainakin kohtuullisen lähellä haluamaa.

Kun joustoluotot ja kulutusluotot tulivat tarjolle, tuli tässä jonkinlaisia muutoksia. Esimerkiksi lainan saaminen kävi nykyisin helpommin, ja usein tuli enemmän mahdollisuuksia lainaajalle valita maksuaika melko tarkasti sen mukaan miten halusi. Ei ollut tarve tai pakko ottaa lainaa 6kk maksuajalla, vaan siihen sai ottaa vaikka 4 kuukautta laina-aikaa.

Lainaa 6kk 2019

Osaan luotoista on tullut myös mahdollisuus, jossa lainan maksuaikaa saa muokata ainakin tietyissä määrin myös kesken sen maksamista. Esimerkiksi monissa joustoluotoissa voi olla säädös, jonka takia lainaa pitää maksaa takaisin jokin pieni summa kuukaudessa, mutta myös nopeammin lyhennyksiä saa tehdä. Tätä kautta voikin nopeasti muokata jäljellä olevaa maksuaikaa melkein ihan miten haluaa.

Syyskuun 2019 jälkeen tapahtuneen muutoksen jälkeen suurin osa lainoista on jonkinlaisia luottoja, ja tämän takia on paljon helpompi useimmissa tilanteissa löytää vippi 6kk maksuajalla. Tämän vuoksi myöskin näiden lainojen etsiminen ei ole niin vaikeaa tai vaadi niin paljon työtä kuin se on ehkä joskus aikaisemmin saattanut tehdä. Nyt onkin erittäin helppo aika löytää monia lainoja melkein laina-ajalla millä haluaa.

Ihan täydellinen tilanne ei kuitenkaan ole juuri 6 kuukauden kohdalla. Pikalaina 6kk maksuajalla nimittäin voi tietyissä tilanteissa olla liian lyhyt maksuaika tietyissä mestoissa.

Koska lainasta ei saa periä niin suuria korkoja kuin aikaisemmin, tarkoittaa tämä että osa vippipaikoista on päättänyt että mitään lainaa ei saa esimerkiksi alle vuoden maksuajalla. Tämän vuoksi lainan hinta siis hieman nousee, ja tätä kautta he voivat varmistaa tarkemmin omat tuottonsa.

Idea ei onneksi ole levinnyt ihan jokaiseen paikkaan, vaan edelleen on kohtalaisen helppoa löytää laina 6 kuukauden ajalle. Tämä on kuitenkin yksi niistä syistä, minkä takia tilanne ei ole ihan niin täydellinen kuin sen voisi toivoa olevan.