Lainaa Pienellä Kuukausierällä

Lainaa Pienellä Kuukausierällä (2019)

Lainaa jota ei tarvitse lyhentää liian nopeasti ottamalla voit maksaa lainan takaisin helpommin. Viisailla valinnoilla on mahdollista saada myös tämänlainen laina tai pikavippi edullisesti, ja sen takia suosittelemme katsomaan ainakin näitä seuraavia tarjolla olevia lainoja.

Pikavippi pienellä kuukausierällä

Nämä mahdollisuudet koskevat pikavippejä ihan siinä kuin muitakin lainoja, ja joissain tapauksissa varsinkin aikaisemmin on hyvin voinut olla mahdollista että pikalainan saaminen pienellä lyhennyksellä on ollut vaikeampaa kuin kulutusluoton kanssa.

Monesti pikavippien maksuajat ovat olleet huomattavasti lyhyempiä kuin monissa muissa lainoissa, jonka takia niiden pieni koko ei välttämättä ole helpottanut yhtään lyhennysten pitämistä pienenä. Lainaa pienellä lyhennyksellä hakevaa voi kuitenkin lohduttaa nykyään sillä, että varsinkin 2019 vuoden jälkeen on ollut paljon helpompaa ulottaa tämä mahdollisuus myöskin vippeihin.

Pikalaina pienellä kuukausierällä tarjoaakin mahdollisuuksia niin suurien kuin pienien vippien ottamiseen monesta eri paikasta ilman että maksuja tarvitsee tehdä suurissa erissä. Jokainen lainapaikka ei toki tätä tarjoa, mutta riittävästi voidaan sanoa valikoimaa olevan lähes jokaiselle lainaa kaipaavalle.

Lainat pienellä lyhennyksellä

Suuremmissa lainoissa ongelma on hieman eri. Näissä lainasummat voivat olla paljon suurempia, mutta sitten vastaavasti taas laina-aika voi samalla olla paljon pidempi kuin mitä pikalainan kanssa yleisesti on tarjolla. Tämän takia nämä tarjoavat niin etuja kuin myöskin haasteita.

Pienissä luotoissa usein on olemassa esimerkiksi joustoluottoja, joissa lainaa ei tarvitse maksaa takaisin kuin jonkin aiemmin sovitun minimimäärän verran. Tämä voi tarjota hyviä mahdollisuuksia hakea luottoja, missä lyhennykset ovat pieniä, mutta joissa voit kuitenkin myös lyhennyksiä tehdä nopeammin jos rahaa on tarjolla.

Isoissa kulutusluotoissa joutuu kuitenkin toteamaan sen faktan, että jos niissä tahtoo saada paljon maksuaikaa, joudut maksamaan lainasta myös tietyissä tilanteissa paljon enemmän. Vaikka kulutusluottoa varsinkin suurempien summien kohdalla on mahdollista saada aika pienellä korolla, niin muiden tekijöiden takia lainan todellinen hinta voi nousta aika paljon.

Mitä suurempaan lainaan tahtoo pienet lyhennykset, sitä helpommin sen hinta myös reippaasti nousee. Tähän vaikuttaa erityisen paljon myöskin ne pienet muutokset koroissa, jonka takia jos haet tätä lainaa, niin lainan kilpailutus on äärimmäisen suositeltavaa. Ne säästöt mitä sitä kautta voit saada voivat pitkän ajan kuluessa tuoda todella isoja säästöjä, ja vielä aika pienellä vaivalla!